دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 727146
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب
دکتر احمدی نژاد

 

دکتر محمود احمدی‌نژاد در چهاردهمین نشست خبری خود که با حضور رسانه‌های برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به سوم خرداد و سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: خرمشهر به دست رزمندگان الهی ما و ملت بزرگ ایران آزاد شد و آزادی خرمشهر یک هدیه الهی به ملت ایران بود و سرآغاز دوره جدید یک نبرد بین جبهه یکپارچه زورگویان و دنیاپرستان در برابر یک ملت مظلوم و صالحان بود و نقطه نبرد بین مومنان، پاکان و صالحان در برابر شیاطین و افراد ضد بشر بود.

وی افزود: در خرمشهر عظمت‌های انسان‌های متعالی در برابر دلدادگان به ثروت و قدرت به نمایش درآمد و سوم خرداد را به همه ملت ایران و بشریت تبریک می‌گویم.

دکتر محمود احمدی‌نژاد با اشاره به توانمندی‌های ملت ایران گفت: باورمان این است که ملت ایران دارای ظرفیت‌های عظیم و بی‌نظیری است و اعتقادما این است که ملت ایران می‌تواند کارهای بزرگی انجام دهد و تصمیمات مهمی را اتخاذ کند.

احمدی‌نژاد همچنین اظهار داشت: در این مدت سی سال که از انقلاب می‌گذرد ملت ما حرکت رو به کمال و رو به رشدی را سازمان داده و امروز ملت ایران یک ملت الهام بخش و پرچمدار خوبی‌ها در جهان است و امروز ایران کانون امید صالحان، پاکان و عدالت‌طلبان دنیا است. وی با اشاره به حضور گسترده ملت ایران در صحنه‌های مختلف جهانی گفت: ‌امروز ملت ایران در صحنه‌های مختلف نقش‌آفرین است و جایگاه ملت ایران جایگاهی نورانی در سطح جهان است و از اینکه خداوند توفیق خدمت‌گذاری به این ملت را به ما عنایت فرمود سپاسگذارم و هر روز ملت ایران بهتر از دیروز است و آینده روشنی روبروی ملت ایران قرار دارد. برای حفظ منافع ملی دربرابر هجمه‌ها سکوت کرده‌ام.

باورمان این است که ملت ایران دارای ظرفیت‌های عظیم و بی‌نظیری است و اعتقادما این است که ملت ایران می‌تواند کارهای بزرگی انجام دهد و تصمیمات مهمی را اتخاذ کند.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در نشست خبری با رسانه‌های داخلی گفت:در این چهار سال و به خصوص 3 ماه اخیر بنده برای منافع کشور در مقابل حرفها سکوت کردم و فکر کردم که ورود ما به اینگونه مسائل خدمت‌رسانی را با مشکل مواجه می‌کند اما در مناظره‌ها برخی از حرفها را تشریح می‌کنم.

احمدی نژاد

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه جام جم در رابطه با کابینه 70 میلیونی و انتقادات برخی اصولگرایان مبنی بر استفاده نشدن از همه ظرفیت‌ها در این کابینه گفت: تعهد ما به 70 میلیون بوده و آشکار است که کابینه متعلق به توده‌های مردم است، اکنون صمیمی‌ترین رابطه بین اعضای کابینه و توده‌های مردم برقرار است و عموم مردم دولت را متعلق به خود می‌دانند و دولت نیز خود را قطره‌ای از این دریا می‌داند.

وی افزود: دولت 70 میلیونی به این معنا است که منافع 70 میلیون ایرانی در همه تصمیمات در نظر گرفته شود و می‌بینید که وزرا و مسئولان به همه شهرها و مناطق به یک اندازه اهمیت می‌دهند و حتی به نقاطی که کمتر مورد توجه بوده بیشتر توجه می‌کنند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه هیچ کدام از اعضای کابینه جزو سران گروه‌ها و دسته‌جات نبوده و از متن مردم هستند، در پاسخ به سوال فارس در باره همسویی اروپا و آمریکا و برخی از جریانات داخلی از جمله سران دولت‌های گذشته در تخریب این دولت و وجود اشتراک لفظی میان اینها گفت: کابینه 70 میلیونی در کنار ملت احساس تنهایی نمی‌کنند، شاید برخی کسانی که در سازوکارهای اداری کشور باید دولت را یاری دهند احساس تنهایی کنند،‌اما در باره کابینه 70 میلیونی این گونه نیست.

اکنون در همه جای دنیا اقتصاد‌شان دارای رشد منفی است اما در ایران رشد بالای 5 و 6 درصد را داریم و در حال تجربه کردن آن هستیم.

وی تصریح کرد: اینکه چرا چنین اشتراک لفظی بین دشمنان خارجی و برخی داخلی‌ها وجود دارد، باید از خودشان بپرسید. اما ما به آرمان‌هایی که ملت ایران پای آن ایستاده است وفادار بوده و خواهیم بود.

خبرنگار ایلنا با اشاره به نرخ تورم، افزایش شکاف طبقاتی، موجودی حساب ذخیره از دکتر محمود احمدی‌نژاد پرسید که شما چگونه از پیشرفت اقتصادی ایران خبر می‌دهید؟‌احمدی‌نژاد پاسخ داد ما عمیقا معتقدیم که وضع اقتصاد امروز ایران با ثبات و مناسب است و البته این به معنای عدم وجود مشکلات نیست.

احمدی نژاد در سفر های استانی

وی با بیان اینکه وضعیت اقتصاد کشور در مقایسه با اقتصاد جهانی مشخص می‌شود، تصریح کرد: اکنون در همه جای دنیا اقتصاد‌شان دارای رشد منفی است اما در ایران رشد بالای 5 و 6 درصد را داریم و در حال تجربه کردن آن هستیم.

از سال 84 تا 87 نیز متوسط نرخ رشد 6.2 درصد را تجربه کردیم که این یک شاخص قوی است؛ همین امروز ما یک کارخانه فولاد را افتتاح کردیم و می‌بینید که تقریبا همه کارخانجات فولاد دنیا با کاهش تولید مواجه شدند. اما ما حتی با افزایش تولید فولاد مواجه هستیم و در همه بخش‌ها اینگونه است و این به معنای حرکت رو به رشد اقتصاد ایران است.

وی با اشاره به بخش دیگر سوال این خبرنگار در باره ضریب جینی اظهار داشت: ضریب جینی ایران از 0.420 به 0.402 کاهش یافته والبته در این زمینه بین کارشناسان نیز بحث وجود دارد چرا که در این دولت فاصله درآمد و هزینه طبقات پایین تفاوت کرده و توزیع سهام عدالت، بنگاه‌های زودبازده و توزیع منابع در سرتاسر کشور نشان می‌دهد که وضع بهتر شده است.

احمدی‌نژاد در باره تورم نیز اظهار داشت: مقایسه نرخ تورم در متوسط 4 سال گذشته با متوسط 4 سال اول دولت‌های قبل نشان می‌دهد که متوسط نرخ تورم در طول 4 سال در این دولت کمتر بوده و ممکن است که در مقطعی به 25 درصد رسیده باشد، اما آن به وجود آمدن آن هم ربطی به سیاست‌های این دولت ندارد بلکه ناشی از تورم سنگین جهانی بود به گونه‌ای که کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای که وارد کشور می شد، 25 و کالاهای مصرفی 36 درصد افزایش قیمت داشته است، ضمن اینکه سهمیه‌بندی بنزین نیز اجرا شد و خود وضع‌کنندگان طرح سهمیه‌بندی جزوه و تحلیل داده بودند که انجام این کار حداکثر 15 واحد درصد به نرخ تورم اضافه می‌کند که البته ما با اینگونه اجرای سهمیه‌بندی موافق نبودیم اما تبدیل به قانون شد و ما آن را اجرا کردیم و در همه این شرایط نیز باز هم متوسط نرخ تورم چهار سال دولت نهم کمتر از دوره‌های قبل بوده است.

هزینه کردن دولت از حساب ذخیره را منوط به تصمیم مجلس دانست.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در باره حساب ذخیره ارزی با بیان اینکه بعضی‌ها به آمارهای تخصصی که بیان می‌شود، توجه نمی‌کنند، هزینه کردن دولت از حساب ذخیره را منوط به تصمیم مجلس دانست و در عین حال گفت: شما به حساب تعهدی اشاره کردید که این حساب در دولت نهم بیشترین رقم موجودی را داشته است و در حساب نقدی هم امروز بیشترین رقم موجودی وجود دارد.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی در باره مطالب تخریبی که از سوی کاندیداها علیه رئیس‌جمهور و دولت نهم مطرح می‌شود گفت: آنها دو خطا مرتکب می‌شوند اول اینکه طبق قانون تخریب جرم است و دوم اینکه اتهاماتی وارد می‌کنند که بعدا نمی‌توانند آن را اثبات کنند.

دکتر محمود احمدی نژاد

وی تصریح کرد: در این 4 سال و به خصوص سه ماه اخیر بنده برای منافع کشور در مقابل آنگونه حرفها سکوت کردم و فکر کردم که ورود ما به اینگونه مسائل خدمت‌رسانی را با مشکل مواجه می‌کند اما در مناظره‌ها برخی از حرفها را تشریح می‌کنم.

وی تصریح کرد: برخی ها طوری حرف می‌زنند که انگار یک کشور بدون مشکل و تر و تمیز تحویل ما داده‌اند در حالی که پرونده همه آنها مشخص است و طوری عمل کردند که ما مجبور شدیم آن را در مقابل ملت قرار دهیم.

احمدی‌نژاد برخوردهای حضوری و تخریبی را از اخلاق ملت ایران به دور دانست و ادامه داد: عملکرد این دولت معلوم است و با تبلیغات نیز نمی‌توان آن را تغییر داد و عملکرد دیگران روشن و قابل مقایسه است که این کار صورت خواهد پذیرفت.

خبرنگاری از دکتر محمود احمدی‌نژاد پرسید در صورت پیروزی در انتخابات آیا تغییراتی در کابینه خواهید داشت و آیا آقای مشایی که گفته می‌شود برخی اصولگرایان خواستار کنار گذاشتن آن هستند نیز تغییر می‌دهید؟ رئیس‌جمهور پاسخ داد من مشغول ارزیابی کار همکارانم هستم و هر تصمیمی که به نفع ملت باشد، اتخاذ خواهم کرد؛‌ کسی که دیگران برایش تصمیم بگیرند، رئیس جمهور خوبی نخواهد بود.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به دولت خود چه نمره‌ای می‌دهید و چه نقدی درباره خودتان دارید اظهار داشت: اکنون دولت به اندازه کافی در حال نقد شدن است و البته به وقت آن اشکالات 4 سال و نقاط قوت و ضعف را بیان می‌کنم.

من مشغول ارزیابی کار همکارانم هستم و هر تصمیمی که به نفع ملت باشد، اتخاذ خواهم کرد؛‌ کسی که دیگران برایش تصمیم بگیرند، رئیس جمهور خوبی نخواهد بود.

حتی یک ثانیه از وقت دولت به پاسخ فشارها اختصاص پیدا نکرده است. احمدی نژاد گفت: صد در صد به انتخاب ملت احترام می‌گذارم اما در 30 سال گذشته هیچ دولتی به اندازه این دولت تحت فشار نبوده و حتی یک ثانیه از وقت دولت به پاسخ به این فشارها اختصاص پیدا نکرد و همه وقت آن صرف خدمت به مردم شد.

دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص دیدار رئیس جمهور امریکا با نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و مطالب مطرح شده در این دیدار گفت: بعید می‌دانم که آقای اوباما منتظر تغییر در ایران باشد بلکه امروز دنیا منتظر تغییر در امریکاست البته ما بسته‌ای پیشنهادی خود را آماده کرده‌ایم و براساس اصول منطقی آن را تنظیم کرده‌ایم و به آنها نیز ارائه کرده ایم.

دکتر محمود احمدی نژاد

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص اینکه چرا مهرورزی شما شامل رکسانا صابری شد اما شامل دانشجویان زندانی و ستاره دار نشده است گفت: ما در ایران مقوله‌ای به نام زندانی سیاسی نداریم و در کشور ما قانون حاکم است و قوه قضاییه تصمیم‌گیر است و توصیه من در خصوص رکسانا صابری این بود که امکانات لازم برای همه افراد که از خود دفاع می کنند نیز در اختیار وی قرار گیرد و بنده با اصل زندان رفتن افراد موافق نیستم و خوب ممکن است بین این همه دانشجویی که ما داریم چند نفر حالا به خاطر کاری که انجام داده‌اند در زندان باشند و همه باید قوانین را رعایت کنیم و من نمی‌توانم در کار دستگاه قضایی دخالت کنم.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری در خصوص انتقادات مطرح شده نسبت به مساله‌ی سیاست خارجی و عملکرد دولت در این خصوص گفت: یکی از کارهای مهم دولت مدیریت سیاست خارجی است و شما باید ببینید که ما 4 سال قبل در چه شرایطی قرار داشتیم و امروز در چه شرایطی هستیم و بنده اعلام کردم که ما به دنبال سیاست خارجی فعالی هستیم و همین کشورها و افرادی که امروز به دنبال گفتگو با ایران هستند 4 سال گذشته ادعای برچیدن ایران و حذف ایران را داشتند و پشت مرزهای ما ایستاده بودند و ما را به حمله نظامی تهدید می‌کردند.

امروز در چه شرایطی هستیم و بنده اعلام کردم که ما به دنبال سیاست خارجی فعالی هستیم و همین کشورها و افرادی که امروز به دنبال گفتگو با ایران هستند 4 سال گذشته ادعای برچیدن ایران و حذف ایران را داشتند و پشت مرزهای ما ایستاده بودند و ما را به حمله نظامی تهدید می‌کردند.

احمدی نژاد در ادامه اظهار داشت: به طور حتم مقایسه این دو وضعیت باعث روشن شدن ارزیابی‌ها از سیاست خارجی است چرا که هرکس که در خانه خود از دشمن استقبال کند طعم ذلت را می‌کشد اما این دولت با کمترین هزینه و حتی با هزینه‌هایی نزدیک به صفر اهداف سیاست خارجی را محقق کرد.

وی با بیان اینکه دشمن در دو جبهه فعالیت می‌کند گفت: اول دشمن در جبهه گستاخی حضور پیدا می‌کند که در طول این 30 سال دشمنان با زیاده خواهی و ادعاهای گزاف مسائلی را مطرح می‌کردند اما این دولت با تکیه بر خداوند، حضرت ولیعصر، مقام معظم رهبری و ملت ایران آنها را سرجای خود نشاند و دولت ساز و کارهای ستمگرانه قدرتها را از کار انداخت چرا که قدرتها به اتکای قوانینی که نوشته بودند، به ملتها فشار می‌آوردند و دیپلماسی ملت ایران این امر را به شکست کشاند و آنها دیگر نمی‌توانند حمله سیاسی و نه حمله نظامی که به تاریخ پیوسته را سازماندهی کنند.

رئیس جمهور همچنین ادامه داد: دشمنان امروز تنها به دنبال حفظ ساختارهای خود از جمله بانک جهانی و روابط یکدیگر هستند و ملت ایران با مقاومت و ایستادگی خود ناکارآمدی سیاستهای آنها را در جهان ثابت کرد و آرایش سیاسی در مقابل ملت ایران در هم ریخت.

محمود احمدی نژاد

احمدی نژاد با اشاره به معنای واقعی دیپلماسی گفت: معنای واقعی دیپلماسی تن دادن به معادلات مستکبران نیست و اگر کسی با همین معادلات وارد شود نتیجه آن جز شکست نیست و ملت ایران معادلاتی را بر پایه عدالت و ارزشهای انسانی در جهان پایه گذاری کرد.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که نظر وی را درخصوص آیت الله هاشمی رفسنجانی پرسیده بود گفت: من در موضعی نیستم که در مورد افراد اظهار نظر کنم و به طورحتم ملت ایران ملتی هوشمند است و عملکرد همه مدیران را زیر نظر داشته و عملکرد آنها را مشاهده کرده‌ اما باید بگویم همه ما فرزند این انقلاب هستیم و هر گاه مسئولیتی به ما داده شده است به خوبی به آن عمل کرده‌ایم.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری در خصوص شورای پول و اعتبار گفت: دلیل عدم احیای شورای پول و اعتبار قانون است چرا که همه رفتارهای این دولت بر اساس قانون است و من این امر را با عدد و ارقام اعلام خواهم کرد و باید بگویم در این خصوص قانونی تصویب شده که ما در حال اجرای آن هستیم.

احمدی نژاد خطاب به افرادی که ادعای عدول دولت ازقانون را دارند، گفت: افرادی که ادعای رد شدن این دولت از قانون را دارند، بدانند که مراجعی در این خصوص تأمین شده که وظیفه آن رسیدگی به عملکرد خلاف قانون است و افرادی که مدعی هستند دولت قانون را اجرا نکرده است، به این مراجع مراجعه کنند و این مراجعه هر رأیی را صادر کنند، دولت آن را اجرا می‌کند.

صدا و سیما در خصوص انتخابات کافی و وافی است اما من باید یک مطلب را در این خصوص مطرح کنم که البته نقد به صدا و سیما نیست اما شرایطی اتفاق افتاده که کسانی که باید ادعا کنند هیچ ادعایی ندارند و افرادی که نباید ادعا کنند که امروز ادعا می‌کنند.

وی در خصوص عملکرد صدا و سیما که سوال یکی از خبرنگاران حاضر در این نشست خبری بود، گفت: برنامه‌های صدا و سیما در خصوص انتخابات کافی و وافی است اما من باید یک مطلب را در این خصوص مطرح کنم که البته نقد به صدا و سیما نیست اما شرایطی اتفاق افتاده که کسانی که باید ادعا کنند هیچ ادعایی ندارند و افرادی که نباید ادعا کنند که امروز ادعا می‌کنند.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: در دور دوم دولت قبل که یک دولت مستقر بود باید دید که مجموعه تبلیغات چگونه بود و در 3، 4 دوره قبل دور دوم دولتی بود که به طور مفصل عملکرد آنها از صدا و سیما پخش می‌شد و زمانی که نسبت به این کار اعتراض شد، خود آن فرد گفت که همه باید عملکرد این دولت را بدانند که این دولت چه کاری انجام داده است اما امروز به مدت 3 ماه است که قبل از شروع زمان مجاز تبلیغات که از روز گذشته آغاز شد، نوک تیز تخریب‌هابه سمت این دولت بود.

وی افزود: حتی دوستان ما در صدا و سیما گفتند که اگر خبر کار دولت یعنی همین کار روزانه را پخش کنیم، ممکن است برخی حمل به تبلیغات کنند لذا اجازه دهید کمی از حجم آن کاهش یابد که من هم با این امر موافقت کردم و گفتم اشکالی ندارد که این امر کم شود.

احمدی نژاد

احمدی نژاد همچنین اظهار داشت: مجموعه برنامه ریزی‌هایی که امروز طراحی شده مانند پایان دوره دولت قبل است که دولت مستقر دیگر کاندیدا نیست و برنامه‌ها بر همین اساس امروز تدوین شده و آیا سنگینی کفه ترازو به نفع رقبای این دولت است؟ اما این اشکالی ندارد و هر کس هر حرفی که دارد مطرح کند چرا که این انتخابات متعلق به ملت است.

وی با بیان اینکه تنها در انتخابات ریاست جمهوری مردم به برنامه‌ها رای می‌دهند گفت: در هیچ انتخاباتی مانند انتخابات ریاست جمهوری دهم مردم به برنامه‌ها رای نمی‌دهند و تنها انتخابات ریاست جمهوری نقش ملی دارد و در آن مردم به برنامه‌ها رای می‌دهند و بنده هم از این امر استقبال کردم که هر فردی که می تواند، وارد عرصه شود چرا که انتخابات برای ملت است و باید مهمترین انتخاب را انجام دهد و همه اندیشه‌ها باید در یک هم‌افزایی در اختیار کشور و ملت قرار گیرد.

دکتر محمود احمدی‌نژاد ادامه داد: مردم به برنامه‌ رای می‌دهند لذا برنامه‌ها برای ملت است و همه باید در هر جایی که حضور دارند با این برنامه‌ها همراهی کنند و اینگونه نباشد که برخی برنامه‌ها را اعلام کند و پس از اینکه ملت به برنامه آنها رای نداد بروند و برنامه‌های خود را به جای دیگری تحمیل کنند.

احمدی نژاد گفت: بنده صد در صد به انتخاب ملت احترام می‌گذارم اما باید بگویم که در مدت این 30 سال هیچ دولتی به اندازه این دولت تحت فشار نبوده و حتی یک ثانیه از وقت دولت نیز به پاسخ به این فشارها اختصاص پیدا نکرد و همه وقت دولت صرف خدمت به مردم شد.

احمدی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار یکی از رسانه‌ها در خصوص گسترش تخریب‌ها از سوی دولت به سمت ملت گفت: من کاری به اظهار نظرات دیگران ندارم و علت تهاجم به این دولت را توضیح خواهم داد و خواهم گفت که چرا این دولت تا به این حد تحت هجمه و فشار است و افراد به گونه‌ای سخن می‌گویند که انگار این دولت هیچ کاری نکرده است البته ما هم خوشحالیم و هم ناراحت ناراحت از اینکه افراد انصاف را کنار گذاشته‌اند و خوشحالیم که هیچ حرف جدی‌ای در سخنان آنها مطرح نیست و سطح این تخریبها آنچنان پایین است که بسیاری از دانشجویان از من خواسته‌اند تا جواب آنها را ندهم.

 

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

 

منبع: رجانیوز

تنظیم برای تبیان: گروه جامعه و سیاست

دسته ها :
سه شنبه پنجم 3 1388 15:15

یک سال بعد از آن که دولت نهم طرح انتخاباتی سال ۸۴ مهدی کروبی در مورد توزیع نقدی یارانه ها را به اسم طرح خود اعلام داشت و به صورت “لایحه تحول اقتصادی و هدفمند کردن یارانه ها” به مجلس برد، احمدی نژاد اجرای طرحی را که بیست روز قبل از سوی ستاد اقتصادی کروبی به عنوان “واگذاری سهام نفت به مردم” اعلام شده بود، به نام خود و در یک سخنرانی به مردم وعده داد.

این اقدام، اعتراض حزب اعتماد ملی به آنچه سرقت طرح مهدی کروبی توسط دولت می نامد را در پی داشت و این ،در حالی صورت می گیرد که سعید لیلاز و صفائی فراهانی دو کارشناس اقتصادی اصولا چنین طرحی را غیرعملی می دانند.

احمدی‌نژاد که این روزها به مناسبت های مختلف مراسمی برپا می دارد و در آن وعده های انتخاباتی می دهد، روز دوشنبه در همایش مدیران صنایع نفت در جمع خبرنگاران بدون اینکه به جزئیات طرح اقتباسی‌اش اشاره کند، گفت: “در این طرح اوراق مشارکتی منتشر خواهد شد و سود صنعت نفت در اختیار تمام مردم و ایرانی‌ها در سراسر دنیا قرار خواهد گرفت.”

اعتماد ملی روز سه شنبه در گزارش اصلی خود با عنوان “احمدی نژاد برنامه کروبی را کپی کرد” نوشته  شاید بهتر این است که مهدی کروبی پیش از اعلام هر طرح و ایده انتخاباتی‌اش،آن را به ثبت رسانده و حق اقتباس از آن را انحصاری کند، اگرنه همه چیز حاکی از آن است که برخی رقبای انتخاباتی به حقوق دیگران پایبند نیستند و گاهی برای به دست آوردن رای بیشتر، متوسل به سرقت طرح و ایده دیگران هم می‌شوند.

به نوشته این روزنامه در تازه‌ترین تحول انتخاباتی، محمود احمدی‌نژاد که هر روز به شیوه‌ای تازه،تلاش می‌کند تا به مردم ایران پول و نقدینگی هدیه کند، با الهام از طرح مهدی کروبی برای تقسیم ۳۴ هزار میلیارد تومان سود نفت میان مردم،از “انتشار اوراق مشارکت و توزیع سود نفت بین تمام ایرانیان” خبر داده و گفته است “تمام ایرانی‌ها می‌توانند این اوراق مشارکت را خریداری کرده و در سود آن شریک شوند”.

سعید لیلاز در سرمقاله سرمایه نوشته: جدیدترین قول آقای احمدی نژاد مبنی بر پرداخت سود درآمدهای نفتی به ایرانیان مقیم داخل و خارج از کشور، از نظر عرف حسابرسی در زمره “سود موهوم” به شمار می آید. متاسفانه ظرف چهارسال گذشته مجموعه سیاست های اقتصادی دولت نهم به گونه ای طراحی و اجرا شده است که اکنون در پایان چهارسال ضیافت بزرگ و بی همتای نفتی اساساً درآمدی برای توزیع بین ایرانیان اعم از آنها که در داخل یا خارج از کشور هستند؛ وجود ندارد.

به نوشته این اقتصاددان: به علت عدم سرمایه گذاری کافی، در چهار سال گذشته میزان صادرات نفت ایران در سراسر امسال حداکثر به اندازه ۴۳ سال پیش یعنی معادل ۷۰۰ میلیون بشکه خواهد بود. اگر فرض کنیم متوسط قیمت نفت صادراتی ایران به ازای هر بشکه نفت خام در سراسر امسال معادل ۵۰ دلار باشد با حداکثر درآمد ارزی کشور ۳۵ میلیارد دلار خواهد شد.

سرمقاله سرمایه نتیجه گرفته: اگر تمام این درآمد نفتی نیز به بودجه عمومی دولت برای امسال اختصاص داده شود؛ بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار کسری بودجه امسال دولت خواهد بود.بنابراین در سال ۱۳۸۸ حتی با فرض اینکه متوسط قیمت نفت صادراتی ایران به ازای هر بشکه نفت خام به ۷۰ دلار هم برسد؛ اساساً سود مازادی در کار نخواهد بود که در میان اقشار ایرانیان داخل یا خارج از کشور توزیع شود.

در واکنشی دیگر، محمدصادق جنان صفت در سرمقاله دنیای اقتصاد آورده: شهروندان ایرانی به دلیل توزیع نابرابر قدرت، در برابر دولت همواره یک تابع کامل به حساب می‌آیند و آهنگ کسب و کار و معیشت خود را با ساز دولت، کوک می‌کنند. چرا چنین تعاملی پدیدار شده است؟ پایدار ترین و نیرومندترین عاملی که موجب نامتوازن و نامتعادل شدن قوای میان این دو نهاد شده است، مالکیت مطلق دولت بر سهام شرکت‌های بزرگ نفت و گاز و درآمد حاصل از فروش آنها است.

این اقتصاددان تاکید کرده: اصلاحات سیاسی و اقتصادی در ایران یک شاهراه دارد و آن انتقال مالکیت سهام شرکت‌های مالک نفت و گاز و سایر بنگاه‌های بزرگ به شهروندان است همان که از سوی دکتر مسعود نیلی، یکی از برجسته‌ترین اقتصاددانان ایرانی چند ماه پیش منتشر شده و تا امروز جامع‌ترین و کامل‌ترین طرح برای رسیدن به آن هدف است.

در ادامه این مقاله آمده: مقبولیت سیاسی و اقتصادی طرح انتقال مالکیت سهام نفت از دولت به شهروندان، اکنون روندی فزاینده را تجربه می‌کند. دو کاندیدای مطرح حاضر در جریان انتخابات ۲۲ خرداد ماه آن را پذیرفته‌اند. در صورتی که دیگر کاندیداهای حاضر نیز طرح  را بپذیرند، اجرایی شدن آن قوت بیشتری خواهد گرفت.

 

اصرار بر سرقت

جالب این است که با وجود اعتراض روزنامه اعتمادملی به سرقت طرح آن حزب توسط دولت باز هم روزنامه ایران تیتری را به این خبر اختصاص داد که “وزیر نفت در خصوص خبر رئیس‌جمهوری درباره توزیع اوراق مشارکت صنعت نفت بین مردم گفت: به دستور ریاست محترم جمهوری، راه‌های گوناگون تأمین منابع مالی مورد نیاز توسعه صنعت نفت در حال پیگیری است که از جمله راه‌های پیشنهادی، جذب سرمایه‌گذاران خارجی و مشارکت آنها در اجرای پروژه‌های بزرگ و عرضه اوراق مشارکت است”.

به نوشته روزنامه ایران: غلامحسین نوذری ابراز امیدواری کرد که به دلیل جاذبه‌های سرمایه‌گذاری در صنعت نفت، عرضه اوراق مشارکت با استقبال خوبی روبه‌رو شود. وی خاطرنشان ساخت: بدیهی است به این اوراق مشارکت، سود تعلق می‌گیرد و بهتر است منافع حاصل از آن به دست مردم کشور برسد. وزیر نفت در ادامه گفت: من از توجه و حمایت‌های رئیس‌جمهوری از صنعت نفت در اجرای پروژه‌های بزرگ در بخش‌های مختلف بالادستی و پائین دستی تشکر و قدردانی می‌کنم، چرا که حمایت‌های ایشان موجب دلگرمی، کارآفرینی و خلق حماسه‌های بزرگ در عرصه صنعتی کشور شده است.

این در حالی که روز سوم اردیبهشت – بیست روز قبل –  خبر صفحه دوم روزنامه ایران چنین بود:

“دبیر‌کل حزب اعتماد ملی گفت: سهام نفت از اموال و ثروت مردم ایران است و با عرضه آن بین مردم، صنعت نفت ایران را به معنای واقعی خود ملی خواهم کرد تا مردم از مزایای آن به‌صورت کامل بهره‌مند شوند.
مهدی کروبی در دیدار با مردم شهرستان شازند افزود: با واگذاری سهام نفت، مردم می‌توانند از اموال و دارایی‌های نفتی خود اطلاع دقیق کسب کرده و از سود حاصل از فروش نفت به‌صورت مساوی بهره‌مند شوند.
به گزارش فارس وی با اشاره به این که امید، تحرک و نشاط عامل پویایی هر جامعه است، افزود: مردم باید به دولتی رأی بدهند که بتواند نشاط و شادابی تحرک و امید را در میان آنان به جای تردید و یأس جایگزین سازد”.

منبع : روز آنلاین

دسته ها :
يکشنبه سوم 3 1388 23:9

مشروح گفتگوی دیروز محصولی با خبرنگاران: نحوه مواجهه کاندیداها با مقوله انتخابات در انتخاب مردم موثر است

وزیر کشور با بیان اینکه کاندیداها فرصت پدید آمده را غنیمت بشمارند و توقعات مردم را در رفتارهای انتخاباتی محور قرار دهند، گفت: نحوه مواجهه کاندیداها با مقوله انتخابات در انتخاب مردم موثر است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، صادق محصولی وزیر کشور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انتخابات در کشور ما یک امر نمایشی نیست و تعیین سرنوشت کشور در انتخابات رقم می‌خورد و تعیین مدیر کشور برای 4 سال در بالاترین جایگاه اجرایی آن رقم خواهد خورد و با مرور انتخابات این 30سال می‌ توان به خوبی متوجه شد که مردم شریف ایران همواره با حضور گسترده خود نظر و اراده خویش را حاکم کرده است.
محصولی ادامه داد: قبل از پیروزی انقلاب ما هرگز انتخاباتی با این کیفیت در کشور نداشتیم و اکنون ارکان متعدد نظام با رای مردم اداره می‌شود و در راستای پویندگی هر چه بیشتر انتخابات برای اولین بار در این دوره سه مرحله از انتخابات به شکل رایانه‌ای اجرا می‌شود و این موفقیت بزرگی است که می‌تواند زمینه‌ساز گام‌های بلندی برای آینده باشد.
*تخریب‌ها موجب دلهره در جامعه می‌شود
محصولی خاطرنشان کرد: باید اراده مردم در تمامی عملکردها و رفتارهای مجریان انتخابات ناظر و جاری باشد و موسم انتخابات فرصت مناسبی است که مردم رفتارها را با ادعاها بسنجند و اکنون فرصت خوبی است برای همه گروه‌های سیاسی تا با نشان دادن اخلاق اسلامی و صداقت نزد مردم ارتقا دهند و اگر قرار بر برقراری حاکمیت قانون در جامعه باشد، مردم بیشتر از همه از مسئولان و نخبگان انتظار دارند و باید سعی کنیم در قالب رقابت اخلاقی فضای پرشکوه و سالمی را ایجاد کنیم و بدانیم که تخریب‌ها و شائبه‌ها موجبات دلهره در جامعه را فراهم می‌کند و چون موقعیت فعلی بسیار خاص است و ایران در جایگاهی طلایی به واسطه پیشرفت‌های بزرگ علمی و اقتدارهای فرآهم آمده و فضای صمیمی میان مردم و مسئولین که پیوستگی ارکان نظام با یکدیگر بدون شک حضور حداکثری مردم می‌تواند استمرار بخش این فضا باشد.
* گفتمان انقلاب فضای قالب در کشور است
وزیر کشور عنوان کرد: فضای انتخابات به گونه‌ای است که گفتمان انقلاب فضای قالب در کشور است و شاهد آن هستیم که نخبگان و مسئولین با تکیه بر این گفتمان با نشاط سربلندی جمهوری اسلامی را دنبال می‌کند و خدمت‌رسانی و خدمت‌گذاری بی‌منت را به عنوان جزیی از گفتمان خود مورد توجه قرار می‌دهند و حتی نامزدها به دنبال آفرینش این واژه‌ها از طریق ساده‌زیستی اتصال به رهبری و امام هستند.

* احمدی‌نژاد، رضایی، کروبی و موسوی تائید صلاحیت شدند
محصولی با اشاره به ماده 60 قانون انتخابات ریاست جمهوری اسامی داوطلبین تائید صلاحیت شده را به ترتیب حروف الفبا محمود احمدی‌نژاد فرزند احمد، محسن رضایی میرقائد فرزند نجف، مهدی کروبی فرزند احمد و میرحسین موسوی فرزند فرزند میراسماعیل عنوان کرد و گفت: از این لحظه کار آغاز تبلیغات رسمی داوطلبان دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز می‌شود و بر اساس آن داوطلبان می‌توانند تبلیغات رسمی خود را تا ساعت 8 صبح روز 21 خرداد ماه ادامه دهند.
وزیر کشور گفت: بعد از ظهر امروز قرعه‌کشی مربوط به ترتیبات برنامه‌های انتخاباتی کاندیداها در صدا و سیما با حضور نمایندگان کاندیداها برگزار شده و برای اولین بار تلاش کردیم که در روز آخر تبلیغات، از طریق صدا و سیما همه کاندیدا بتوانند برنامه‌ ای را در این روز پخش کنند.
* مردم تحت تاثیر ابزارها و عملیات‌های جنگ روانی قرار نمی‌گیرند
صادق محصولی اظهار داشت: پافشاری و استقامت در آرمان‌های بلند مردم مهمترین مطالبه آحاد ملت است و در رقابت‌های انتخاباتی نیز باید به گونه‌ای باشد که ایجاد وفاق در صفوف ملت در اولویت قرار گیرد و هر کاری که اتحاد ملی را خدشه‌دار می‌کند باید از آن دوری گزید و وزارت کشور نیز به عنوان مجری، تمامی همت خود را برای همگرایی بیشتر مردم و نخبگان جامعه درباره مشارکت حداکثری، رفتار قانونی و رقابت اخلاقی به کار گرفته است.
وی ادامه داد: مردم هشیارند و تحت تاثیر ابزارهایی که با هدف جنگ روانی مورد استفاده قرار می‌گیرند نخواهند بود و اگر چنین نبود شاهد عظمت ملت ایران نبودیم و این‌گونه عملیات‌های روانی بر مردم تاثیر نخواهد گذاشت.
محصولی خاطر نشان کرد: نامزدها در فضای باز مطالب خود را ارائه می‌کنند و مردم به دنبال یافتن حق هستند و در نهایت حسب برداشت خودشان رای خود را به صندوق خواهند انداخت، باید قدر این فضای آزاد و بسیار مناسبی را که به واسطه حرکت بلند مولود انقلاب و ملت ایران برداشته شده است، پاس داشت و در این راه باید به دنبال رفتار قانونی و رقابت اخلاقی باشیم.
* نحوه مواجهه کاندیداها با مقوله انتخابات در انتخاب مردم موثر است
وزیر کشور اظهار داشت: تجربه نشان داده است نحوه مواجهه کاندیداها با مقوله انتخابات در شناسایی کاندیدای اصلح بسیار مهم است و به همه کاندیداها صمیمانه توصیه می‌کنم فرصت پدید آمده را غنیمت شمرده و توقعات مردم را در رفتارهای انتخاباتی خود محور قرار داده و با جلوگیری از اصراف و تبذیر و رفتارهای دور از شان مردم بپرهیزند که اگر چنین عمل کنند فارغ از نتیجه پیروز خواهند بود. محصولی گفت: باید تمامی تلاش بر این باشد که پیوستگی در کشور روزافزون شود.
* کاندیداها از ظرفیت‌های موجود بهره برند
وی ادامه داد: اکنون در پاسداری از آرای مردم پیش‌بینی‌های خوبی در قانون اساسی صورت گرفته و در همین راستا شورای نگهبان ناظر بر انتخابات و وزارت کشور نیز مطابق قانون با تشکیل هیئت‌های بازرسی کار نظارت را دنبال می‌کند و در سراسر کشور نیز هیئت‌های اجرایی چه در سطح تولید و چه در شعب رای گیری همگی از مردم هستند و علاوه بر این هر یک از کاندیداها نیز می‌توانند نماینده‌ای را بر سر صندوق آرا معرفی کنند.
وزیر کشور به کمیسیون تبلیغات که در فصل ششم قانون انتخابات بر آن تاکید شده، اشاره‌ کرد و اظهار داشت: جلسات متعدد در قالب این کمیسیون برای فراهم کردن فرصت مساوی تبلیغات با حضور دادستان کل کشور، رئیس سازمان صدا و سیما، بنده و نماینده شورای نگهبان تشکیل و جلسات متعددی داشتیم و این وعده را به همه می‌دهم که در این دوره از انتخابات بهتر و با کیفیت بیشتری در جهت ارائه برنامه نامزدها از صدا و سیما تدارک دیده شده است.
* تبلیغات رسمی 4کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد
صادق محصولی وزیر کشور در ادامه نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص هدف برخی از جریانها و گروهها برای ایجاد تنش در فضای انتخاباتی کشور اظهار داشت: فرمایش رهبر معظم انقلاب فصل‌الخطاب همه ماست و مردم شریف ما مستحضرند که انتخابات در طول 30 سال گذشته با کمال صحت و سلامت برگزار شده است و به خواست خدا این انتخابات با کمال صحت برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: آنانی که این مباحث را مطرح می‌کنند، فضا را برای خودشان مطلوب نمی‌بینند و الا هیچ ضرورتی ندارد که مدام فضا را برای مردم نامطلوب جلوه دهیم و اگر به عملکرد همین جریانها به خوبی نگاه کنیم در دوره‌های مختلف نیز این سخنان را تکرار کرده‌اند، اینها به دنبال فضا سازی روانی هستند اما مردم ما هشیارند و می‌دانند که با مکانیزم‌های طراحی شده هیچ گونه خدشه‌ای امکان پذیر نیست و اگر تخلفات کوچکی هم بخواهد صورت گیرد، تمامی فرایند انتخابات به گونه‌ای طراحی شده که با هرگونه تخلف برخورد صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: افراد به جای طرح اینگونه مسائل از ظرفیت‌های عظیم فراهم شده، بهره‌ بگیرند و در این دوره داوطلبان می‌توانند در هر یک از شعب اخذ رای ناظری بر صندوق‌ها داشته باشند.
خبرنگاری از محصولی در خصوص شعار نامزدها سوال کرد که وی گفت: تنها توصیه ما به داوطلبان استفاده از شعارهایی است که به گونه‌ای نباشد که موجبات شادمانی دشمنان ملت را فراهم کند و این توصیه‌ای اخلاقی است.
وزیر کشور در خصوص نحوه نظارت بر عملکردهای مالی ستادهای انتخاباتی نیز بیان کرد: قانون در این راستا مجوز و یا تکلیفی را برای وزارت کشور تعیین نکرده و اگر احیانا تخلفاتی صورت گیرد، قوه قضاییه و دادستان بر مبنای وظایف خود عمل خواهند کرد.
*ضوابط تبلیغات در خارج از کشور مشابه داخل است
محصولی در خصوص تبلیغات کاندیداها در خارج از کشور نیز عنوان کرد: ضوابط تبلیغات در خارج از کشور متناسب با همین ضوابط در داخل کشور در نظر گرفته شده است و وزارت امور خارجه مسوولیت برگزاری انتخابات را برعهده دارد. همین طور برنامه‌ریزی در قالب برنامه‌های شبکه‌های متعدد از جمله شبکه جام جم برای پاسخگویی به سوالات ایرانیان خارج از کشور در نظر گرفته شده است.
* فرصت 5 /4 ساعته در مناظره‌های صدا و سیما به هر یک از داوطلبان
وی از مناظره دو نفره کاندیداها از طریق صدا و سیما در این دوره خبر داد و گفت: بیش از 4 ونیم ساعت برای هر یک از نامزدها در قالب برنامه‌های مناظره زمان در نظر گرفته شده تا به طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود بپردازند و همین طور از شبکه دو سیما در برنامه گفتگوی ویژه خبری نیز برنامه زنده پاسخ به سوالات خواهیم داشت که مجموع این برنامه‌ها در کمیسیون تبلیغات به جمع بندی رسیده و بعد از ظهر امروز نیز قرعه‌کشی ترتیبات برنامه‌های کاندیداها با حضور نمایندگان آنها برگزار خواهد شد.
محصولی خاطرنشان کرد: دشمنان در مقطع حساس کنونی به دنبال ایجاد تنش در فضای انتخاباتی کشورمان هستند و اگر چیزی غیر از این بود نیز باید به آن شک کرد.
* مدیریت برنامه‌های کاندیداها بر عهده خود آنهاست
وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص ضرب و شتم افراد در برنامه برخی کاندیداها بیان کرد: وزارت کشور در این دوره تلاش کرده است تا برای ارائه برنامه نامزدها فرصتهای مناسبی در اختیار آنها باشد و فضا در آرامش و بدون تشنج به پیش رود و لذا مدیریتی که باید در داخل برنامه‌ها صورت گیرد بر عهده ستادهاست و وقتی یک نامزدی نسبت به بیان نظرات خود اقدام می کند و افراد نیز در آن برنامه‌ها نظرات خود را بیان می‌کنند، نباید تشنج ایجاد شود و معتقدیم که مردم خودشان می‌شنوند و آن قدر فهیم هستند که آنچه اصلح است را برگزینند.
* تبلیغات کاندیداها از امروز تا 8 صبح 21 خرداد
محصولی در پایان گفت: تبلیغات انتخاباتی نامزدها از هم اکنون با اعلام اسامی آنها آغاز می‌شود و نامزدها به طور رسمی و قانونی در چارچوب فصل شش قانون انتخابات با رعایت اصول از همین لحظه را می‌توانند کار تبلیغات رسمی را شروع کنند و تا ساعت 8 صبح روز 21 خردادماه فعالیت‌های خود را ادامه داده و تا 24 ساعت پیش از رای گیری فرصت تبلیغات به پایان رسیده و پس از آن در روز 22 خرداد شاهد برگزاری انتخابات خواهیم بود. 
انتهای پیام/ب 

 

منبع:سایت وزارت کشور

 

دسته ها :
پنج شنبه سی یکم 2 1388 15:2
 
1388/2/28 دوشنبه متن کامل منشور اخلاق انتخابات منشور اخلاق انتخابات با حضور وزیر کشور، معاون اجتماعی وزارت کشور و جمعی از نمایندگان احزاب و اساتید دانشگاهی رونمایی شد.
مشاهده منشور اخلاق انتخابات

 

منبع:سایت وزارت کشور

دسته ها :
پنج شنبه سی یکم 2 1388 13:36
قرعه کشی نوبت پخش برنامه های نامزدها از صدا و سیما

هر نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیش از17 ساعت فرصت تبلیغات رادیویی و تلویزیونی خواهد داشت.

جدول پخش برنامه های نامزدها از شبکه های سیما  


مراسم قرعه کشی نوبت پخش مناظره ها و برنامه های تبلیغاتی نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از شبکه های مختلف رادیو و تلویزیون عصر امروز با حضور رییس سازمان صدا و سیما، نمایندگان چهار نامزد انتخابات و نمایندگان دستگاههای قانونی برگزار شد.

برای پخش برنامه های مختلف انتخاباتی نامزدها از شبکه های سیما و صدا دو جدول جداگانه تهیه و برنامه ها با رنگ های چهارگانه ای مشخص شده بود.

اولویت چرخاندن گردونه قرعه کشی، در جلسه هماهنگی قبل از مراسم مشخص شد که بر اساس آن ابتدا نماینده حجت الاسلام و المسلمین کروبی گردونه حاوی چهار گوی رنگی را به چرخش درآورد که گوی رنگ طلایی از آن خارج شد.

نماینده آقای میرحسین موسوی گوی سبزرنگ و نماینده آقای محمود احمدی نژاد گوی قرمز را از گردونه خارج کردند و در نهایت گوی آبی رنگ در اختیار نماینده آقای محسن رضایی قرار گرفت.

آقای ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما در این مراسم قرعه کشی گفت: مناظره ها و برنامه های تبلیغاتی نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از 12 شبکه تلویزیونی و رادیویی کشور از اول تا بیستم خرداد پخش خواهد شد.

ضرغامی گفت: مناظره دو نفره کاندیداها با یکدیگر در قالب شش برنامه مستقیم و زنده تلویزیونی انجام خواهد شد که به دلیل روشن کردن بسیاری از مسایل برای مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس رسانه ملی گفت : قطعا مردم با دیدن و شنیدن برنامه های نامزدها به خوبی با آنان و برنامه هایشان آشنا خواهند شد و خواهند توانست بهترین انتخاب را انجام دهند.

ضرغامی با تاکید بر اینکه همدلی و همکاری موجود بین رسانه ملی ، دستگاههای قانونی و همچنین نمایندگان کاندیداها بی سابقه است، گفت: مطمئنم فضای انتخاباتی با پخش برنامه های تعیین شده بسیار گرمتر خواهد شد و ما انتخاباتی پرشور خواهیم داشت.

رییس سازمان صدا و سیما گفت: برنامه های نامزدهای انتخابات را کمیسیون سه نفره ای کنترل می کند و اشکالات احتمالی را به آنان و یا نمایندگانشان اطلاع خواهد داد تا رفع نقص و پخش شود.

رییس سازمان صدا و سیما گفت: رسانه ملی بر اساس قانون وظیفه داشت پس از اعلام رسمی اسامی نامزدها، قرعه کشی پخش برنامه های آنان را انجام دهد که امروز با حضور نمایندگانی از شورای نگهبان، وزارت کشور و دادستانی کل کشور و همچنین نمایندگان چهار نامزد تایید صلاحیت شده، انجام شد.

ضرغامی گفت: بین برنامه های تنظیم شده برای 6 شبکه سیما و 6 شبکه رادیو هماهنگی لازم وجود دارد و طوری برنامه ریزی شده است که هرچه به روز انتخابات نزدیکتر می شویم به حجم برنامه ها افزوده می شود و هیچ روزی بدون برنامه نخواهد بود.

وی افزود: گردش رنگ ها در دو جدول برنامه های رادیویی و تلویزیونی نامزدها طوری تنظیم شده است که باوجود قرعه کشی حق هیچ نامزدی تضییع نخواهد شد و هیچ تفاوتی وجود ندارد. رییس رسانه ملی گفت: برنامه های انتخاباتی کاندیداها در صدا و سیما به گونه ای برنامه ریزی شده است که برخلاف دوره قبل، هر نامزد در روز‌ آخر مهلت قانونی تبلیغات، یک برنامه تبلیغاتی در صدای جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.

ضرغامی گفت: برای تهیه جدول پخش برنامه های انتخاباتی نامزدها از شبکه های سیما و صدا با ستاد تبلیغات انتخابات کشور همکاری صمیمانه ای شده است. رییس سازمان صدا و سیما گفت: دو جدول پخش رادیوئی و تلویزیونی طوری تنظیم شده است که هیچ تفاوتی نباشد و بیانگر بی طرفی کامل در انعکاس برنامه های کاندیداها و رعایت نظم عادلانه در پخش این برنامه هاست.

براساس دو جدول پخش برنامه های کاندیداهای انتخابات دهم ، برنامه های تبلیغاتی آنان در قالب برنامه هایی با عناوین: با دوربین، مستند 1 و مستند 2 از شبکه اول سیما، گفتگوی ویژه خبری از شبکه 2 سیما، پاسخ به کارشناسان در شبکه چهار سیما، گفتگو از شبکه خبر و با ایرانیان خارج از کشور و مستند از جام جم پخش خواهد شد.

مناظره کاندیداها نیز از شبکه سوم سیما از دوازدهم خرداد آغاز می شود و آخرین مناظره روز هجدهم خردادماه خواهد بود. مجموع برنامه های تبلیغاتی نامزدها در شبکه های سیما در قالب 9 برنامه به تعداد 38 برنامه و به مدت 1800 دقیقه خواهد بود.

برنامه های رادیویی کاندیداها از شبکه های رادیویی ایران، جوان، ورزش، معارف، فرهنگ و گفتگو در قالب 20 برنامه تخصصی 45 دقیقه ای، که تکرار می شود و چهار برنامه 30 دقیقه ای مستقیم با مخاطب پخش خواهد شد. مدت کل برنامه های رادیویی کاندیداها با تکرار آنها از 6 شبکه رادیو 1924 دقیقه و مدت برنامه های تلویزیونی 1800 دقیقه خواهد بود. بر اساس این برنامه ریزی انجام شده هر نامزد انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری 17 و نیم ساعت فرصت تبلیغات تلویزیونی و رادیویی و همچنین مناظره دارد.

دسته ها :
پنج شنبه سی یکم 2 1388 11:40
X