دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 710401
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب

خبرگزاری فارس: مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری قزوین گفت: اگر هر کس مسئولیت خود را در چارچوب وظایفی که دارد انجام دهد بداخلاقی انتخاباتی رخ نمی‌دهد و بداخلاقی انتخاباتی سرپیچی از قانون است.


 

عباس نصیری امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: برای انجام هر کاری ساختاری وجود دارد که در مبحث مربوط به انتخابات نیز این ساختار وجود دارد.
وی ادامه داد: به طور طبیعی انجام هر کاری قواعد قانونی و حقوقی خاص خود را نیاز دارد که خوشبختانه در کشور ما انتخابات نیز با توجه به آخرین قواعد و قوانین موجود، برگزار می‌شود.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری قزوین اضافه کرد: یکی از نکات اساسی که باید مورد توجه قرار گیرد و به طور حتم نیز مورد توجه عوامل اجرایی انتخابات است، قوانین و مقررات جاری کشور است.
وی افزود: تمام زوایایی که به‌عنوان تکلیف برای دولت در اجرای انتخابات تعیین شده است باید توسط تمامی عوامل اجرایی در انتخابات، به‌صورت برجسته مدنظر قرار گیرد و مبنای کارشان باشد.
نصیری عنوان داشت: سایر اقشار نیز شامل کاندیداهای ریاست‌جمهوری و طرفداران باید تمام اقداماتشان در قالب مجاری و تعاریف مشخص شده در قوانین و مقررات است و انتظاری که مردم از دولت و مجموعه مربوط به نامزدهای انتخاباتی و طرفداران دارند بر مبنای این قوانین و مقررات است.
وی توضیح داد: علاوه بر این ما مسلمان و شیعه هستیم و علاوه بر مفاهیمی که از قوانین و مقررات و قواعد حقوقی برداشت کرده و مکلف به اجرای آن قواعد هستیم، باورها و اعتقادات دینی و مذهبی داریم.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری قزوین اعلام کرد: به طور طبیعی زمانی که ما قانون را اجرا می‌کنیم، تعهدات شرعی آن را لحاظ می‌کنیم که به‌صورت کامل به مرحله اجرا درآید و خود را مکلف و متعهد به اجزای مادی و معنوی قانونی می‌دانیم و معتقد هستیم باید نیت الهی را در همه رفتارها و اقدامات خود مدنظر قرار دهیم.
وی یادآور شد: اخلاق انتخاباتی به معنای رعایت همه جوانب قوانین و مقررات و مسئولیت‌های شرعی و دینی متأثر از رفتارها و اقدامات خودمان است و باید با رعایت اخلاق حقوق همگان را محترم شمرده و نسبت به تکالیفی که برای خود معین شده، مقید باشیم.
نصیری بیان داشت: در چنین فضایی است که هر کس وظیفه خود را انجام می‌دهد و بدون اینکه به کسی توهین و اهانتی کند و بدون اینکه تخریبی صورت گیرد، با انجام اعمال و رفتار اثباتی در پی اثبات رفتار و اقدامات خود است.
وی تصریح کرد: در چنین فضایی فرد اقدامات منفی را به طور مطلق از حوزه گفتار و رفتار خود دور می‌کند و در این حالت است که هر کسی در جایگاه خود چه اداری و چه غیر‌اداری قرار می‌گیرد.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری قزوین افزود: ما امید داریم شاهد بداخلاقی انتخاباتی نباشیم و در فضای عمومی که در کشور شاهد رفتاری نباشیم که شائبه بداخلاقی انتخاباتی تلقی شود.
وی تأکید کرد: اگر هر کس مسئولیت خود را در چارچوب وظایفی که دارد، انجام دهد بداخلاقی انتخاباتی رخ نمی‌دهد و زمانی این بداخلاقی رخ می‌دهد که هر کس کار خود را که بر اساس قانون محول شده انجام ندهد و در واقع بداخلاقی انتخاباتی سرپیچی از قانون است.

دسته ها : انتخابات
شنبه شانزدهم 3 1388 13:1

خبرگزاری فارس: قائم‌مقام حوزه‌‌های علمیه خواهران، مدارس علمیه سراسر کشور را از تبدیل شدن به ستاد انتخاباتی منع کرد.


 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی با تاکید بر اینکه انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی از پدیده‌های مهم سیاسی است، گفت: کادر مدارس علمیه و طلاب باید تلاش کنند برای انتخاب اصلح شور و نشاط سیاسی و انتخاباتی را در سطح جامعه ایجاد کنند.
وی از قشر فرهیخته خواست به منظور تحقق آرمان‌‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری، حضور حداکثری مردم و واجدین شرایط در این دوره از انتخابات را مدنظر قرار دهند.
قائم‌مقام حوزه‌های علمیه خواهران با اظهار اینکه مدارس نباید به عنوان ستاد انتخاباتی مورد استفاده قرار گیرد، تصریح کرد: نشست‌های انتخاباتی و بررسی ویژگی‌های انتخاب اصلح، تعیین معیارهای مورد نظر امام (ره) و مقام معظم رهبری و شخصیت‌‌‌های حوزوی، شیوه‌های برگزاری انتخابات پرشور تشویق و ترغیب مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای از رسالت‌‌های خطیر حوزه‌ها و نشان‌دهنده حیات سیاسی طلاب و مصداق فعال بودن در این پدیده سیاسی است.
‌با اعلام معاونت آموزش مرکز مدیر حوزه‌های علمیه خواهران آزمون‌های قبل از انتخابات، تغییر و به زمان دیگری موکول می‌شود.

دسته ها : انتخابات
يکشنبه دهم 3 1388 19:12

خبرگزاری فارس: فرماندار دامغان گفت: ستادهای انتخابات در این شهرستان باید منشور اخلاقی انتخابات را رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان، محمدرضا البرزی ظهر امروز در جلسه مشترک اعضای هیئت‌های اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در سالن جلسات فرمانداری دامغان برگزار شد، اظهار داشت: همه ما باید کمک کنیم تا مشارکت حداکثری در پای صندوق‌های رأی در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری داشته باشیم.
وی اضافه کرد: باید فضایی ایجاد شود که بیشترین حضور را در پای صندوق‌های اخذ رأی داشته باشیم و همه بدانند که هر کس که انتخاب می‌شود، مورد احترام ملت و نظام است.
رئیس هیئت اجرایی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دامغان ادامه داد: تمام کاندیداهای تایید صلاحیت شده افراد متدین نظام هستند و آن چیزی که از صندوق رأی بیرون می‌آید، اراده ملت است و باید به آن احترام بگذاریم.
البرزی بر رقابت همراه با رفاقت تأکید کرد و افزود: ستادهای انتخابات باید تقوا، اخلاق و رفتار خوب را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
وی حضور حداکثری مردم در انتخابات آتی را سبب تقویت پایه‌های مردمی نظام اسلامی دانست و افزود: در مسیری قرار داریم که باید تلاش دوچندانی برای حضور بیشتر مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی داشته باشیم.
وی اظهار داشت: با برنامه‌ریزی مناسب برای اجرای انتخاباتی سالم، پایدار و پرشور براساس قانون از مراحل ابتدایی تا انتهایی انتخابات باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
فرماندار دامغان بر استفاده از فرصت‌های موجود برای تبیین اهمیت حضور مردم در انتخابات تأکید کرد.
در این جلسه روسای ستادهای انتخابات و اعضای هیئت اجرایی نظارت و بازرسی گزارشی از روند فعالیت‌ها و برنامه‌های خود ارائه کردند.

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 21:41
دکتر محمد باقر قالیباف

قالیباف که عموم همراهانش در حال حاضر در ستاد های محسن رضایی فعال هستند به گونه ای غیر مستقیم راه کارآمدی آینده را بازگشت به مدیریت زمان جنگ یا همان ریاست جمهوری محسن رضایی دانسته است.

به گزارش ایفنا نیوز به نقل از بازنویس، محمد باقر قالیباف در روزنامه همشهری مطلبی نوشت که در آن به انتقاد از سطحی نگری ها در جامعه امروز پرداخته و به تقدیس از فرهنگ مدیریتی زمان جنگ اشاره می کند و به طور غیر مستقیم الگوی مدیریتی امروز کشور را بیان می نماید.

وی بعد از ستودن حماسه فتح خرمشهر می نویسد: در چنین وانفسایی وظیفه همه دلسوزان نظام و انقلاب و همه فرزندان جبهه و جنگ است که به نشان دادن ماهیت اصلی دفاع مقدس پرداخته و با تمام توان در رفع مظلومیت این دوران پرافتخار بکوشند.

اما موفقیت این الگو تنها به میدان جنگ خلاصه نمی‌شود بلکه این فرهنگ منطق کلی انقلاب و الگوی اساسی ما برای موفقیت در تمام عرصه‌های جامعه است. امروز مهم‌ترین وظیفه ما در گرامیداشت عملی یاد و راه شهدا، تلاش در جهت احیای فرهنگ اصیل جهادی و مبارزه با تحریفات و سطحی‌نگری‌ها نسبت به آن است.

فرهنگ جهادی بر مبنای تعریف حقیقی آن تمام مؤلفه‌های فوق را در بر دارد و ازاین‌رو می‌تواند به بهترین نحو تأمین‌کننده منویات رهبری درخصوص نیل به پیشرفت و عدالت در ایران اسلامی باشد.

وی ادامه می دهد امید می‌رود با حضور پرشور و آگاهانه همه آحاد ملت در دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، شاهد به‌ثبت رسیدن حماسه بزرگ دیگری در این ماه باشیم تا خرداد ماه تبدیل به نمادی جاویدان از حضور و ایستادگی و پایمردی در تاریخ پرافتخار کشورمان شود.

منبع: ایفنا نیوز

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 13:43
چرایی عدم موضعگیری جامعه روحانیت در حمایت از یک کاندیدا، دلایل عدم کاندیداتوری، عدم حمایت از یک کاندیدا، تحلیل آرایش انتخاباتی دو جناح و پیش بینی ورود دو رقیب اصلی به مرحله دوم، رد علاقه برخی دوستان پیرامون بازنشستگی اجباری وی و نهایتا بخشنامه سازمان بازرسی برای بررسی عملکرد دستگاهها و رسانه های عمومی و همچنین هزینه های انتخاباتی از مهمترین محورهای مصاحبه مهر با مصطفی پورمحمدی است.
مصطفی پور محمدی

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی پورمحمدی عضو جامعه روحانیت مبارز،  وزیر کشور سابق و رئیس کنونی سازمان بازرسی کشور در گفتگویی مشروح  با خبرنگاران مهر به تشریح تحلیل و دیدگاههای انتخاباتی خود و همچنین نوع فعالیت سازمان متبوعش در آستانه انتخابات پرداخت. متن گفتگو به این شرح است:

*خبرگزاری مهر - گروه سیاسی : ارزیابی شما از روند فعلی حاکم بر جامعه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و گفتمان  کاندیداها چیست؟

- مصطفی پورمحمدی: بنده به دلیل حضور در سازمان بازرسی و تنوع وظایف فعلی به طور تخصصی انتخابات را تعقیب نمی کنم به همین دلیل ارزیابی دقیقی ندارم.

* به عنوان یک عضو جامعه روحانیت مبارز و  کسی که قبلاً مسئولیت وزارت کشور را عهده دار بوده است ارزیابی شما از فضای انتخابات چیست؟

- فضای انتخاباتی هرچند با تاخیر ولی آثار خود را نشان داده است و اکنون در حال گرمتر شدن است و امیدواریم که به حد مطلوبی از نظر مشارکت برسد. مواضع کاندیداها تا حدودی با شفافیت بیان می شود. البته برنامه کمتر ارایه شده و طبعاً مردم انتظار دریافت برنامه ها را بیشتر دارند تا بتوانند به قضاوت و برداشت روشنی برسند.احساس می شود برخی تبلیغات و موضعگیریها از حالت اعتدال خارج شده ولی خوشبختانه در انتخابات امسال نسبت به دوران گذشته توجه به اصول، ارزشها و آرمانها بیشتر و هنجارشکنی ها کمتر شده اند به گونه ای که شعارها و مطالب ساختارشکنانه بسیار کاهش یافته است و این موضوع را یک گام به جلو در فضای رقابت انتخاباتی در کشور می دانیم.

احساس می شود برخی تبلیغات و موضعگیریها از حالت اعتدال خارج شده ولی خوشبختانه در انتخابات امسال نسبت به دوران گذشته توجه به اصول، ارزشها و آرمانها بیشتر و هنجارشکنی ها کمتر شده اند به گونه ای که شعارها و مطالب ساختارشکنانه بسیار کاهش یافته است و این موضوع را یک گام به جلو در فضای رقابت انتخاباتی در کشور می دانیم.

* با توجه به اینکه در گذشته اعلام کردید شاید در عرصه انتخابات حضور یابید دلیل کاندیدا نشدن شما چه بود؟ آیا افرادی از شما خواستند که کاندیدا نشوید؟

- این موضوع اکنون گذشته و مسئله امروز مردم ما نیست و البته شخصی که بخواهد پیشنهادی در این خصوص ارایه کند و نظر تعیین کننده تکلیفی داشته باشد نبوده است. اما خیلی از کارشناسان و دوستان در مقام مشورت به بنده گفته اند که کاندیدا بشوم یا نشوم . از اینگونه دیدگاهها متعدد مطرح می شد ولی به هر حال حضورم را در عرصه انتخابات مفید و موثر ندیدم.

* با توجه به نطقهای تلویزیونی چهار کاندیدا کدام یک از این افراد را با برنامه تر می بینید و شانس کدامیک را در انتخابات بیشتر ارزیابی می کنید؟

- غیر از یک کاندیدا کسی برنامه جدی ای ارایه نکرده است، شاید داشته باشند ولی ارایه نشده و می توان گفت که فقط یک کاندیدا به طور جامع و در ابعاد مختلف به اجمال برنامه های خود را ارایه کرد. ولی روند سیاسی طبعاً به سمت دو کاندیدا یکی از اصلاح طلبان و دیگری از اصولگرایان تمایل نشان داده و طبیعی است که تمام تخمین ها در این جهت سیر می کند لذا باید منتظر ماند.

* گفته شده چون نصاب دو سوم اعضای جامعه روحانیت برای مصوب شدن موضع جامعه ضروری است ، موضع گیری نهایی سکوت و دعوت به مشارکت حداکثری بود. گرچه برخی اعضای شاخص جامعه حمایت یا عدم حمایت خود را اعلام کردند. جز این دلیل ، چرا جامعه روحانیت مبارز بر خلاف گذشته در انتخابات حمایت خود را از شخص خاصی علنی نکرد؟ و آیا خودتان  قصد دارید از  شخص خاصی در انتخابات اعلام حمایت کنید؟

- کاندیداهای فعلی نقاط قوت و ضعفهایی دارند و طبعاً با توجه به اینکه ما در جامعه روحانیت مبارز هم ترجیحمان بر این بود که اعلام نظر رسمی و علنی نداشته باشیم، بنده نیز اکنون ترجیح می دهم همان موضع را تعقیب کنم.

کاندیداهای فعلی نقاط قوت و ضعفهایی دارند و طبعاً با توجه به اینکه ما در جامعه روحانیت مبارز هم ترجیحمان بر این بود که اعلام نظر رسمی و علنی نداشته باشیم، بنده نیز اکنون ترجیح می دهم همان موضع را تعقیب کنم.

* آیا اعضای جامعه روحانیت قرار نیست مستقلانه اعلام موضع خاصی داشته باشند؟ 

- جامعه روحانیت مبارز ساختار خاص خود را دارد و طبق ضوابط حاکم در جامعه روحانیت عمل می کند و به هر  حال قرار ما این بود که هیچکس از جانب جامعه روحانیت مبارز صحبت نکند و آنچه که آیت الله مهدوی کنی فرمودند در واقع بیان نظر شخصی ایشان بوده و بنده اختلافی بین نظر ایشان با نظرجناب آقای ناطق نوری ندیدم. البته در جامعه روحانیت بحثی هم نشد که کسی نظر  شخصی خود را ارایه نکند. تنها بر این موضوع تاکید شد که کسی از طرف جامعه روحانیت نظر ندهد. بنای کار جامعه روحانیت بر اعلام نظر نیست و البته فضای رسانه ای به دنبال سوژه، موضوع، تیتر، خبر و مطلب برای بیان اختلاف و برجسته سازیهای رسانه ای و خبری است. در حالی که در جامعه روحانیت بحث ها به طور صمیمانه و جدی مطرح شد.

از نظر من موضعگیریها عمئما در میان اصولگرایان بیشتر انفعالی است. یعنی یک موضع ایجابی و فعال و از موضع ارایه یک دیدگاه طبق شاخصه ها و ملاکهای تعریف شده و توافق شده وجود ندارد ، بلکه به گونه ای است که در برابر یک واقعیت قرار گرفته اند و دیدگاه های مختلفی در قبال آن تولید شده و الزاماً پذیرش یا نفی که انجام می دهند ، معنایش این نیست که آن مطابق با ایده ها، دیدگاه ها و شاخص های مورد قبول است

قرار ما این بود که هیچکس از جانب جامعه روحانیت مبارز صحبت نکند و آنچه که آیت الله مهدوی کنی فرمودند در واقع بیان نظر شخصی ایشان بوده و بنده اختلافی بین نظر ایشان با نظرجناب آقای ناطق نوری ندیدم. البته در جامعه روحانیت بحثی هم نشد که کسی نظر  شخصی خود را ارایه نکند

البته ما در این مقطع از انتخابات در دو جناح یک انفکاک و به هم ریختگی و چندگانگی را در اعلام مواضع، گروه بندیها، گرایشها و دسته بندیها می بینیم و بسیاری از احزاب و گروهها در درون خود با اختلافاتی مواجه هستند  و به افراد مختلفی رای می دهند. در اصولگرایان یک موضع ایجابی و فعال و از موضع ارایه یک دیدگاه طبق شاخصه ها و ملاکهای تعریف شده و توافق شده جمعی وجود ندارد . در حالی که  در مقام  عمل سیاسی باید موضعی اتخاذ شود حال آن موضع سلبی و منفی باشد یا ایجابی و مثبت - که البته من این رفتار را نمی پسندم.

ما در شرایط خوبی از لحاظ عمل سیاسی و ساختارهای مدنی سیاسی نیستیم و انشاءالله این مرحله از انتخابات را به

مصطفی پور محمدی

سلامت سپری کنیم. اما باید در جهت ایجاد بنای یک ساختار مستحکم و تعریف شده با ایده آل های روشن اهداف و ساز و کارهای قوی و قابل پیش بینی با عملکردی آینده نگرانه مبادرت شود که این جزو ضرورتها و الزامات فضای سیاسی موجود کشور است که امیدواریم فعالان سیاسی کشور به این موضوع مبادرت کنند.

 * نظرتان در مورد رئیس جمهور که به هر حال یکی از اصلی ترین کاندیداها است چیست و آیا می توانید در مورد یکی از چهار گزینه موضع شخصی تان را بفرمائید؟

- به هر  حال آقای  احمدی نژاد نکات مثبت و البته موارد نقدی هم دارد . طبعاً ما به عنوان اصولگرایان انتظار داریم و داشتیم که حال که مجموعه دستگاه اجرایی در اختیار اصولگرایان است و اکثریت مجلس نیز با اصولگرایان شکل گرفته ، توفیقات بیشتری به دست آوریم در حالی که اکنون نسبت به اهدافی که وجود داشته و دارد فاصله مشاهده می کنیم. من هنوز به جمع بندی نرسیده ام که از کسی اعلام حمایت کنم.

* چرا دو سوم اعضای جامعه روحانیت مبارز تمایلی برای ارایه موضع  در خصوص انتخابات نشان ندادند؟

- چون یک نظر قاطعی در حمایت یا نفی وجود نداشت و طبعاً ترجیح دادند که موضعی نداشته باشد و جامعه به عنوان یک جریان روحانی مورد قبول مردم دعوت از حضور، مشارکت، حفظ اصول و ارزش ها و انتخاب سالم و منطقی را در دستور کار خود قرار داد.

* چنانچه انتخابات آتی دو مرحله ای شود ، شانس کدامیک از نامزدها را برای پیروزی بیشتر می دانید؟

-  اگر آرای منفی نامزدها که در نظرسنجی ها به دست می آید بیشتر باشد طبق تجارب گذشته انتخاباتی حکایت از پیروزی طرف مقابل دارد حال چه آرایشان در مرحله اول کم و چه زیاد باشد.

به هر  حال آقای  احمدی نژاد نکات مثبت و البته موارد نقدی هم دارد . طبعاً ما به عنوان اصولگرایان انتظار داریم و داشتیم که حال که مجموعه دستگاه اجرایی در اختیار اصولگرایان است و اکثریت مجلس نیز با اصولگرایان شکل گرفته ، توفیقات بیشتری به دست آوریم در حالی که اکنون نسبت به اهدافی که وجود داشته و دارد فاصله مشاهده می کنیم.

* بر این اساس نظرسنجی های منتشر شده از جناح های مختلف ، آرای منفی کدام نامزد بیشتر است  وعلت آن را چه می دانید؟

- طبعاً آقای احمدی نژاد. چون به طور طبیعی علت این است که آقای احمدی نژاد مسئول و درگیر است و آقای میرحسین موسوی مدتها درگیر کار اجرایی نبوده ، به همین علت در حال حاضر آرای منفی احمدی نژاد بیشتر است.

* آیا میرحسین موسوی در بررسی جامعه روحانیت مبارز قرار داشته یا خیر؟

- به طور مفصل خیر. ولی به طور اجمالی به این موضوع در جامعه روحانیت پرداخته شد.

* تحلیل شما از حضور دو کاندیدا در جناح چپ و راست و ارزیابی تان از رقابت درون جناحی محسن رضایی با احمدی نژاد چیست؟

- آقای رضایی دیر وارد صحنه شده و این موضوع خواه ناخواه در آرای ایشان تاثیرگذار است به خصوص اینکه جریان اصولگرا تا قبل از آن یا موضع جانبداری از جناب آقای احمدی نژاد و یا موضع سکوت را اتخاذ کرده بودند و لذا عملاً حاضر نشدند که رسماً از آقای رضایی حمایت کنند. لذا این موضوع قدرت مانور و جلب آراء را برای آقای رضایی را مشکل می کند.

* میرحسین موسوی را بیشتر یک اصلاح طلب یا یک اصولگرا می دانید؟ آیا به نظر شما موسوی می تواند آنگونه که خود می گوید اجماعی را در صورت پیروزی بین اصولگرایان و اصلاح طلبان ایجاد کند؟

- آقای میرحسین موسوی همان گونه که خود اذعان نموده اصلاح طلب به آن معنا که ما در جامعه تعریف می کنیم نیست ولی هم تمایلات اصلاح طلبانه و هم مواضع اصولگرایانه دارد و این امر را در اعلام برنامه ها و مواضع بروز داده و از سوی دیگر برخی از اصولگرایان نیز به سمت وی تمایل دارند. به گونه ای که می توان گفت در مجموع مواضع آقای میرحسین موسوی اعتدالی است و اگر بتواند این موضع را هم در موضعگیریها و هم در عمل ادامه دهد قطعاً دغدغه ها و نگرانیهای بسیاری از افراد جامعه نسبت به تندرویهای گذشته کاهش می یابد.

بهتر است ما این خط کشیهای غلیظ را به جامعه تحمیل نکنیم و اگر مواضع تند افراد خوب نیست به آنان ابراز کنیم،  ولی اگر این حالت در آنان وجود ندارد دلیلی ندارد که همه افراد را به سمت موضع گیریهای تند سوق بدهیم و آنان را مجبور کنیم که فاصله بیشتری بگیرند. در نقطه مقابل هم برخی موضعگیریها نسبت به آقای احمدی نژاد و دولت را نمی پسندم چرا که معتقدم انسان باید همیشه انصاف داشته باشد و بالاخره دولتها نقاط ضعف و قوتی دارند و بهتر است دولتها این موارد را صادقانه بیان کنند و کاندیداها نیز به فهم مردم احترام بگذارند. نامزدهای انتخاباتی با مردم صادقانه صحبت کنند و آمار و برنامه ها را صحیح و بدون بزرگنمایی بیان کنند چرا که این موضوع به طور حتم تاثیر بیشتری در افکار عمومی می گذارد و بنده در مجموع این عملکرد را برای سلامت فضای انتخاباتی موثر می دانم .

مصطفی پور محمدی

* آیا تصور می کنید میرحسین موسوی بتواند این خط کشی های غلیظ را بردارد چون خود بیان کرده که اصلاح طلبی است که همواره به اصول مراجعه می کند.

- میرحسین موسوی در این جهت تلاش کرده ولی هنوز دسته بندی ها و حمایتهای طرفداران بر فعالیتها سایه می اندازد، به هر حال امیدواریم که همین مواضع اعتدالی را در ادامه و درعمل مشاهده کنیم .

* نقد های بسیاری از سوی کاندیداها وهواداران آنان نسبت به صحت آمارهای منتشر شده از عملکرد دولت نهم وارد می شود . نظر شما به عنوان رئیس یکی از مهمترین دستگاه های نظارتی کشور چیست؟

- نظام آماری کشور را ناقص می دانم و ربطی به این دولت هم ندارد. در مجموع دستگاههای ما در بیان آمارها به دلیل نبودن شاخصها و ملاکهای دقیق آمارهای مختلفی را ارائه می دهند که در نتیجه گاه با آمارهای مختلفی مواجه می شویم البته بحثی که اکنون وجود دارد فقط آمارها نیست بلکه تحلیل آمارهاست و برخی از آقایان آمارها را نفی نمی کنند و آنها را  اجمالاً قبول دارند ولی در تحلیل و چرایی آمارها اختلاف نظر وجود دارد و برخی می گویند به خاطر رفتار دولتمردان فعلی و آثار به جا مانده از گذشته و یا عوامل درونی یا برونی است که اختلاف نظر در تحلیل ها مشاهده می شود و از  سوی دیگر برخی هم آمار فعلی را قبول دارند. 

آقای میرحسین موسوی همان گونه که خود اذعان نموده اصلاح طلب به آن معنا که ما در جامعه تعریف می کنیم نیست ولی هم تمایلات اصلاح طلبانه و هم مواضع اصولگرایانه دارد و این امر را در اعلام برنامه ها و مواضع بروز داده و از سوی دیگر برخی از اصولگرایان نیز به سمت وی تمایل دارند. به گونه ای که می توان گفت در مجموع مواضع آقای میرحسین موسوی اعتدالی است و اگر بتواند این موضع را هم در موضعگیریها و هم در عمل ادامه دهد قطعاً دغدغه ها و نگرانیهای بسیاری از افراد جامعه نسبت به تندرویهای گذشته کاهش می یابد

*  شنیده شده است در آستانه انتخابات برخی کاندیداها پول در بین مردم پخش می کنند. آیا سازمان بازرسی در این مقوله ورود پیدا می کند یا خیر؟

- آنچه که شنیده شده توزیع عیدی بوده است و البته باید دید از چه منبعی پرداخت شده است . اما به هر حال اگر این اقدامات صحت داشته باشد در آستانه انتخابات شائبه برانگیز است و بهتر است انجام نشود.

دولت ها معمولاً در سال آخر عمر خود قبل از انتخابات به فعالیت های بیشتر، تبلیغات و یا ارایه خدمات، تسهیلات و یارانه های بیشتری می پردازند و یا از پرداخت های مستقیم پول استفاده می کنند که متاسفانه ما در گذشته هم گرفتار این وضعیت بوده ایم و در این مقطع نیز بیشتر از گذشته رخ داده است.در اغلب دوره های انتخاباتی در گذشته نمونه هایی از تخریب و بزرگنمایی که یک عمل تکراری است و سکه رایج بوده است به چشم می خورد و مقداری هم اجتناب ناپذیر است. البته مردم متوجه هستند و در برابر این وعده ها به طور  کامل تحت تاثیر قرار نمی گیرند و البته بی تاثیر هم نیست و ما انجام این گونه اقدامات را نفی نمی کنیم ولی باید از آنها فاصله بگیریم.

تخلفاتی هم وجود دارد که امیدواریم هم دستگاه مجری و هم نظارتی که شورای نگهبان در رأس آن است وهمچنین سازمان بازرسی تلاشهای لازم را در این خصوص انجام دهند و به همین دلیل بخشنامه ای از سوی سازمان بازرسی به همکاران خود در بخشهای مختلف فرستاده ایم و ستادی در  تهران و مرکز فعال شده و در  استانها هم فعال خواهد شد. لذا امیدواریم هم در هزینه ها و هم در پرداخت ها دقت شود. سازمان بازرسی در حال بررسی گزارشات در خصوص برخی تبلیغات در صدا و سیما، روزنامه ها، سایتها، خبرگزاریهایی که متعلق به بیت المال و یا نهادهای عمومی و دولتی است و در حال تبلیغات له یا علیه کاندیداها هستند می باشد.

* آیا این گزارشات ارسالی مردمی بوده است؟

- گزارشها هم از طرف ستادها و هم مردم به ما رسیده است و البته همکاران ما در سازمان بازرسی در حال بررسی

مصطفی پور محمدی

بیشتر موضوع هستند.

*نظرتان در رابطه با طرح موضوع کمیته صیانت از آرا از سوی برخی کاندیداها چیست؟

- بدگمانی ، این تعبیر و برقراری چنین سازوکاری را ناصحیح و غیر موجه می دانم زیرا خوشبختانه تشکیلات و ابزار مناسبی که برای برگزاری صحیح و دقیق انتخابات و رعایت حقوق عمومی و قوانین داریم که باید به خوبی و کفایت از آنها استفاده کنیم، نه اینکه به سازوکارهای بدون پشتوانه حقوقی و سئوال برانگیز روی بیاوریم و بر اتهام آفرینی و دغدغه سازی دشمنان بیفزاییم. زیرا شورای نگهبان نمایندگان کاندیداها و سازمان بازرسی ابزار قانونی مناسب برای تضمین سلامت انتخابات و رعایت حقوق عمومی هستند در سطوح و مراتب مختلف.

اما اگر عده ای به دنبال این هستند که بازنشستگی اجباری و زود هنگام نصیب بنده شود نگران نیستم و هر چه تقدیر باشد تسلیم هستم. البته بنده چنین مطلب و خبری را نشنیده ام شاید برخی نگران مواضع اصولگرایانه و قانونمدارانه و قاطع سازمان بازرسی هستند

 البته هیچ اشکالی ندارد که نامزدها برای ساماندهی نمایندگان خود بر سر صندوقها و شعبات اخذ رای ترتیبات لازم و سازماندهی مناسب خود را به وجود آورند و از ظرفیت قانونی در حد عالی استفاده کنند.

* برخی از سایتها به نقل از منابع موثق اعلام کرده اند که جنابعالی بازنشسته شده اید و به زودی فرد دیگری به ریاست این سازمان منصوب می شود؟ این مطالب صحت دارد؟

- بنده وقتی در دوم خرداد اخراج شدم حدود دو سال سوابق خدمتی ام گم و گور شد و الان با قانون جدید خدمات کشوری که افراد با تحصیلات فوق لیسانس به بالا و سی و پنج سال می توانند خدمت کنند ظاهرا حدود 8 سال فرصت دارم و همچنان انشاء الله در خدمت هستیم. اما اگر عده ای به دنبال این هستند که بازنشستگی اجباری و زود هنگام نصیب بنده شود نگران نیستم و هر چه تقدیر باشد تسلیم هستم. البته بنده چنین مطلب و خبری را نشنیده ام شاید برخی نگران مواضع اصولگرایانه و قانونمدارانه و قاطع سازمان بازرسی هستند .  باید اضافه کنم که ضمن اینکه وظیفه داریم همه به مقررات پایبند و از اصول تبعیت کنیم. اما اضافه بر آن بنده از پافشاری بر اصول و معیارها و آرمان ها برکات زیادی دیده ام که به حول قوه الهی در این مسیر خواهم ایستاد.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 13:43

کلمه - مهندس میر حسین در سالن کنفرانس روزنامه اطلاعات به سوالات مختلف خبرنگاران ایرانی و خارجی پاسخ داد.

در این کنفرانس مطبوعاتی مهندس میر حسین موسوی در نقد عملکرد دولت نهم و گزارشی مبنی بر ناپدید شدن یک میلیارد تومان گفت: این گزارش از نهادی که در دیوان محاسبات عمومی کشور ، نحوه هزینه های دولتی را محاسبه می کند، اعلام شده است. این نهاد هر ساله گزارشی دراین خصوص ارائه می دهد.

میر حسین موسوی در باره سیاست های اتخاذ شده در روابط با آمریکا، گفت ما باید به سمت تعامل بیشتر با جهان پیش برویم و امیدواریم این فضا با لحن رییس جمهور آمریکا بهبود یابد و ما شاهد پیشرفت در روابط دو کشور باشیم.

وی افزود: برقراری رابطه با آمریکا، موضوعی پیچیده است و قابل حل در یک روز نیست ، بلکه نیازمند بکارگیری راه حل های درست و کار با حوصله است.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس لحن اوباما رییس جمهوری آمریکا را در بهبود این وضعیت مناسب دانست و گفت پیش از اوباما فضای جامعه بین الملل آشکارا حکایت از حمله به ایران داشت البته این موضوع اکنون حساسیت خود را ازدست داده و طبیعی است که کشور ما ازتوانایی برای مقابله با هر تهاجمی آمادگی دارد.

میر حسین موسوی ، در پاسخ به سوالی پیرامون رشد اقتصادی چین و اینکه آیا ایران توان رسیدن به چنین وضعیتی را در صحنه جهانی دارد یا نه ؟ گفت چین از 1972 میلادی سیاست های جدیدی را به اجرا گذاشته و ما امروز شاهد پیشرفت های اصلاح طلبانه چینی ها هستیم.

 ایران در بحث فناوری هسته ای هیچ امتیازی نمی دهد و این سیاست دائمی ماست

نامزد انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تاکید کرد که ما نیز کشوری بزرگ با امکانات وسیع هستیم و امروز در ایران حدود سه میلیون دانشجو تحصیل می کنند و همچنین تعداد نیروهای متخصص دربخش های مختلف ازسطح تحصیلی بالا برخوردار هستند که اینها سرمایه های عظیمی برای کشور محسوب می شوند.

موسوی در عین حال با ابراز تاسف از ناکارآمدی نظام اداری در کشور گفت امیدواریم بتوانیم پیشرفت خود را دردنیای امروز با سرعت ادامه داده و بر مشکلات غلبه کنیم.

وی افزود اگر با سیاست پیشرفت توام با سرعت پیش نرویم، شکاف امروز ما با جهان بیشتر خواهد شد.

کاندیدای دور دهم انتخابات ریاست جمهوری در خصوص نگرانی های موجود پیرامون انتخابات گفت نگرانی درباره انتخابات همیشه وجود دارد و دستگاهها در آغاز انتخابات همیشه حساس هستند و ستاد بنده نیز سعی خواهد کرد با هماهنگی میان نیروهای ستاد و نیروهای مورد اعتماد و کمک نیروهای مردمی این نگرانی را کاهش دهیم.

موسوی

میر حسین موسوی در پاسخ به سوالی در خصوص حضور همسرش در فعالیت های انتخاباتی وی گفت خانم رهنورد فعال سیاسی و هنری درسالهای پیش از انقلاب است و درایران نیز بسیار شناخته شده هستند.

وی گفت که باخانم رهنورد در حین فعالیت های فرهنگی و هنری در قبل از انقلاب آشنا شده و ازدواج کرده است و در شرایط حساس همواره در کنار هم قرار داشته اند.

موسوی ادامه داد خانم رهنور همواره استقلال شخصیت خود و مواضع سیاسی و فرهنگی خود را حفظ کرده، اما امروز ، روابط بنده با ایشان نشانگر نزدیکی دیدگاه ما درسطح انتخابات و سایر سطوح است و ایشان در زمینه باز شدن فضای انتخابات و گسترده شدن ارتباطات با هنرمندان و جوانان کشور نقش موثری دارند.

خبرنگار دیگری درخصوص روابط ایران و آمریکا ازمیر حسین موسوی سوال کرد : " آقای احمدی نژاد در چارچوب تحرکاتی برای برقرار روابط با آمریکا پیشنهاد مناظره داده اند، شما چه سیاستی در این خصوص خواهید داشت؟ "

موسوی پاسخ داد: اگر شرایط مهیا باشد و علائم بیشتری که نشان از پیشرفت کار داشته باشد، تابویی برای مناظره با امریکا نداریم اما نیاز به علائم مثبت تری در سطح بین المللی برای حل مسایل و مشکلات داریم.

"مشکلات میان ایران و آمریکا بسیار پیچیده و گسترده است و اگر بخواهیم این مشکلات را یک شبه حل کنیم، کار غیر واقع بینانه ای انجام داده ایم. باید به سمت حل تدریجی مشکلات با امریکا برویم."

وی، آزاد کردن دارایی ها و نیز بازپس دادن مطالبات ایران را از جمله زمینه های رفع مشکلات میان تهران و واشنگتن دانست و درعین حال گفت ما باید خود را با فشارهای اقتصادی منطبق کنیم؛ فشارهایی که به هر حال می تواند آسیب هایی را متوجه کشورمان کند.

ازوی سوال شد که چه انتظاراتی ازآمریکا برای شروع مذاکرات دارد؟، موسوی تصریح کرد: ایران در بحث فناوری هسته ای هیچ امتیازی نمی دهد و این سیاست دائمی ماست، اما این سیاست باید به نحوی تنظیم و پیگیری شود که جامعه بین المللی از عدم انحراف برنامه های هسته ای ما مطمئن شود . در این صورت فشارهای وارده بر ایران دفع شده و فضای سالم تری درروابط خارجی ایران ایجاد خواهد شد.

مهندس موسوی اضافه کرد در این زمینه باید تدابیر روشنی را در نظر بگیریم و آمریکا نیز باید خط قرمزهای ما را به درستی تخمین بزند و اگر براساس آن حرکت شود، به آینده خوش بین تر هستیم.

وی در پاسخ سوالی پیرامون روابط تهران و پیونگ یانگ گفت سیاست خارجی خود را محدود نمی کنیم اما بحث مهم منافع حیاتی ایران است که دراین زمینه واقع بینانه تصمیم می گیریم .

موسوی ادامه داد ما در دوران جنگ روابط دوستانه ای با کره شمالی داشته ایم و امروز نیزروابط ما با این کشور عادی است اما در زمینه مسایل تسلیحاتی با این کشور ارتباطی نداریم .

مشکلات میان ایران و آمریکا بسیار پیچیده و گسترده است و اگر بخواهیم این مشکلات را یک شبه حل کنیم، کار غیر واقع بینانه ای انجام داده ایم. باید به سمت حل تدریجی مشکلات با امریکا برویم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به بحث هایی پیرامون شورای انقلاب فرهنگی نیز گفت که زمانی ریاست این شورا را اقای خاتمی بر عهده داشت و زمانی نیز آقای هاشمی رفسنجانی و امروز نیز آقای احمدی نژاد رییس این شورا هستند.

وی با بیان اینکه " از دوره دوم ریاست جمهوری اقای خاتمی عضو این شورا بوده "، گفت که از همان هنگام در جلسات این شورا شرکت نداشته ، اما این عدم شرکت به دلیل مخالفت با شورا نبوده است.

وی ادامه داد ، شورای انقلاب فرهنگی دارای بخش های اقماری ازجمله شورای هنر می باشد که من در جلسات شورای هنر فعال بوده و هستم.

مهندس موسوی درخصوص مباحث شورای انقلاب فرهنگی در سالهای اول پیروزی انقلاب گفت در آن هنگام حرکت هایی بر ضد انقلاب نوپای اسلامی در محیط های دانشگاهی انجام می شد که برای دفع آن ستادی تشکیل شد که بنده عضو آن نبودم، ‌بلکه شهید بزرگوار دکتر باهنر مسوول این ستاد بودند.

وی افزود: شخصیت ها و افرادی از جمله آقایان سروش، شمس آل احمد و شریعتمداری و افراد دیگری عضو این ستاد بودند.

مهندس موسوی در ادامه توضیحاتش در این خصوص افزود: با توجه به اینکه رییس ستاد انقلاب فرهنگی، رییس دولت می باشد، آن زمان هم که بنده رییس ستاد بودم، آقای دکتر سروش نیز عضو بودند اما معلوم نیست چرا این مباحث امروز دستاویز بحث های مطبوعاتی شده است.

وی دغدغه اصلی را نوع و شیوه اداره شورای انقلاب فرهنگی و توجه به تفکر حاکم بر جامعه دانست وگفت: امروز مشکل ما در خصوص انحصار کتاب و مطبوعات است. به عنوان مثال، کتابی که 15 بار باز دولت فعلی مجوز انتشار گرفته است، در چاپ بعدی با مشکل روبه رو می شود و این موضوع ممکن است به شورا مربوط شود اما بیشتر به نحوه برخورد دولت با این مسایل بر می گردد.

مهندس موسوی در پاسخ به سوالی دیگری در خصوص عملکرد دولت نهم گفت مهمترین مساله در دولت نهم، از یک سو نداشتن سیاست های مووزن و ازسوی دیگرعدم کارآمدی است.

وی مراکز بزرگ صنعتی مانند تراکتور سازی و ماشین سازی تبریز را مثال زد که هم اکنون به دلیل سیاست های ناکارآمد، در وضعیت نا مطلوبی قرار گرفته اند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: این واحدها به دلیل مشکلات نقدینگی و سیاست های وارداتی توان خود را ازدست داده اند.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس در تکمیل بحث خود گفت که در سیاست های کنونی کشور، اقتصاد ما گاهی به شکل هدایت شده و گاهی هدایت نشده و گاهی نیز بصورت نئولیبرال است و گاهی نیز دراجرای سیاست های اعلام شده، نبود تدبیر لازم را مشاهده می کنیم.

میر حسین موسوی تاکید کرد: بهبود مسیرهای عقلانی تصمیم گیری می تواند منجر به سیاست های اقتصادی روشن در کشور شود.

وی در خصوص برنامه هایش در زمینه مهار تورم، با توجه به افزایش قیمت نفت گفت: یکی از دلایل تورم ، نبود سیاست های مالی است که موجب افزایش دوبرابری نقدینگی شده است که برای مهار آن باید تحرکات جدی در عرصه تولید ایجاد کنیم و با استفاده از متخصصان اقتصاد کشور را ترمیم کنیم.

میرحسین موسوی با ابراز تاسف ازتعطیلی شورای اقتصاد که در زمان دفاع مقدس در اداره اقتصاد کشور نقش موثری داشت، گفت در عرصه اقتصاد ازشاخه به شاخه پریدن بسیار نامطلوب است، برای مثال تغییرات مدیریتی در مراکزی مانند بانک مرکزی ، بانک ملی و وزیران اقتصاد ، منجر به بی ثباتی بسیار زیاد در اقصاد کشور شده است.

وی تاکید کرد که تلاش جهت افزایش درآمدهای نفتی ضروری است اما در عین حال باید وابستگی دولت به درآمد نفت به شدت کاهش یابد.

بنده فردی پایبند به ارزشها و در عین حال بسیار عملگرا هستم. معتقدم باید از نیروهای متخصص که بتوانند تصمیمات عقلانی بگیرند، استفاده شود چرا که بزرگترین خطر اتخاذ تصمیمات فردی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به سوالی در خصوص مساله فلسطین گفت مساله فلسطین مساله دیرینه ای است و آنچه درنظام جمهوری اسلامی طی 20 سال گذشته تاکید شده، حمایت از مبارزات ملت فلسطین است .

موسوی راه حل مساله فلسطین را در آن دانست که فلسطینی ها در تعیین سرنوشت خود مشارکت داده شده و سهیم شوند.

وی حضور کمتر نیروهای بیگانه را در منطقه در حل مسایل و مشکلات منطقه موثر دانست و گفت اگر امنیت منطقه به دست مردم منطقه باشد، این امر خود باعث کمک به صلح و ثبات در منطقه خواهد شد "اما نیروهای بیگانه خود به افراط گرایی ها در منطقه دامن می زنند که نمی توان از این افراط گرایی ها چشم پوشی کرد."

موسوی تاکید کرد که نیروهای بیگانه بایستی هرچه سریعتر منطقه را ترک کرده و اداره آن به دست ملت های منطقه و از طریق راههای مسالمت آمیز و دیپلماتیک انجام گیرد.

خبرنگار دیگری از مهندس موسوی در خصوص پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی سوال کرد که وی گفت با پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی هیچ مخالفتی ندارد، اما در عین حال تا پیش ازپیوستن به این سازمان نباید امتیازات خود را در خارج ازچارچوب این سازمان ازدست بدهیم.

موسوی افزود: لازمه پیوستن و الحاق به تجارت جهانی ، اجماع در این سازمان است که اکنون آمریکایی ها با پیوستن ایران به این سازمان مخالفت می ورزند، پس تازمانی که به این سازمان ملحق نشده ایم ، چه لزومی دارد، امتیازات خود را ازدست بدهیم.

وی با انتقاد ازناکارآمدی دولت نهم در این خصوص، گفت تا هنگامی که وارد این سازمان نشده ایم، باید از امتیازات خود با قدرت استفاده کنیم.

موسوی در پاسخ به سوالی در خصوص تعهداتی که اخیرا دولت نهم درسطح گسترده ایجاد کرده، از جمله حقوق معوقه فرهنگیان و نیز مصوبات جدید، گفت: پرداخت حقوق معوقه از وظایف دولت است، اما دولت نباید شب انتخابات را برای پرداخت معوقه ها انتخاب می کرد.

وی در خصوص مصوبات سفرهای استانی نیز ضمن انتقاد از هزینه های سنگین این سفرها، گفت که مصوبات مجلس، باید در اردیبهشت ماه ابلاغ شود ، نه بهمن ماه.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصوبات جدید را همراه با ابهاماتی توصیف کرد و این سوال را مطرح کرد که منابع آن از کجا تامین شده است؟‌ یا اینکه آیا مجلس با آن موافقت خواهد کرد یا نه؟

موسوی

وی افزود این مصوبات تعهدات دولت را بالا برده و مشکلات زیادی را برای دولت آینده ایجاد کرده است ولی درعین حال هر دولتی که روی کار بیاید باید تعهدات دولت قبل را محترم شمرده و آن را اجرا کند و درصورتی هم که مصوبه ای مشکل داشته و نیازمند تغییراتی باشد، باید از مسیرهای قانونی انجام شود.

ازمهندس موسوی در خصوص نتایج نظر سنجی های اخیر انتخاباتی سوال شد که وی گفت یکی ازمشکلات ما نبود آمارهای رسمی دقیق از شرایط فعلی است ولی با اینحال، نظرسنجی های مختلف نشان می دهد که شیب صعودی آرا مناسب است.

از وی درباره برنامه هایش سوال شد که گفت برنامه های خود را ازطریق رسانه های محدود دراختیارش ازجمله کلمه سبز، سایت قلم، و نیز انتشار جزوات و یک کتاب که زیر چاپ قرار دارد، دراختیار مردم قرار داده است.

مهندس موسوی، درمورد اهمیت نقد در جامعه گفت : اینکه متوجه باشیم در چه فضایی قرار داریم ، موضوع بسیار مهمی است. هر نقدی از زاویه ای که صورت می گیرد، راه حلی هم دارد.

یکی از نقدهای بنده به موضوع عدم حمایت از تولید داخلی است. برای آن نیز راه حل داریم.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس تصریح کرد ما چاره ای جز روی آوری به ایجاد امنیت برای بخش خصوصی و سرمایه گذاری نداریم و تنها با ایجاد ثبات و شفافیت درمدیریت ها و ترسیم دورنمایی برای کار آفرینان، می توانیم مساله را حل کنیم.

وی در خصوص اختلاف سیاست های خود با مهدی کروبی دیگر کاندیدای این دوره ریاست جمهوری گفت : بنده با آقای کروبی ازقدیم دوست هستیم و ایشان را شخصیت محترمی می دانم و احتمال مناظره هم بین ما وجود دارد. اما بنده فردی پایبند به ارزشها و در عین حال بسیار عملگرا هستم. معتقدم باید از نیروهای متخصص که بتوانند تصمیمات عقلانی بگیرند، استفاده شود چرا که بزرگترین خطر اتخاذ تصمیمات فردی است. کشور ایران دارای نیروهای عظیم و نظام اداری بزرگی است که باید درعین کوچک شدن حجم دولت کارآمد شود.

میرحسین موسوی در خصوص تفاوت آرایش با کروبی هم گفت روند کلی اقبال عمومی به سمت نیروهای اصلاح طلب است.

وی با بیان اینکه "من یک اصلاح طلب اصولگرا هستم"،‌ تاکید کرد: حضور تواما با کروبی در انتخابات را "خطر" نمی دانم، اما می توان برای آن اصطلاح "مشکل " را بکار برد.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 13:43
X